Koolitants 2018 õhtujuht: KADRI TOOMSALU :)

Festivali Koolitants 2018 maakondlike tantsupäevade ja finaalkontsertide juhtimise võtab sel aastal ette särav ja rõõmsameelne KADRI TOOMSALU! Lavalauad Kadrile võõrad ei ole ning ees on ootamas palju vahvaid üllatusi!

Saame Kadriga lähemalt tuttavaks:

Kadri Toomsalu, Foto: Hedvy Arula


Nimi: Kadri Toomsalu
Amet: Koolitants 2018 õhtujuht


Nimeta kolm omadussõna, mis sind kõige rohkem iseloomustavad: Pühendunud (1000% — ei ole trükiviga, jah 1000% — kõigesse, mida teen), hooliv (ei ütle kunagi sõbrale "ei saa", armastan linde ja paberit ja lapsi ja ...) ja loominguline (näitlen-koon-maalin-joonistan-kirjutan-poseerin-pildistan-lonkan-ja-mölisen)
Nimeta kolm tegusõna, mis sind kõige rohkem iseloomustavad: Rääkima, naerma, rööprähklema. :D (näe, naerab).

Lemmik loom: Lõvi! Nii võimas & minu tähemärgiloom. Hundi ja rebasega tunnen ka mingit ürgset, hingelist sidet. Ja koaala! No niii armas!
Lemmik film: Vaieldamatu lemmik läbi aegade on "The Game" (1997) Michael Douglasega! Mängib su ajudega kuni lõpuni! Must-see. "Inception" (2010) ei jää just palju alla.
Lemmik telesaade: Oeh. Mis see telekas on? :) Aegade hämarusest meenuvad "Kuldvillak", näosaade ja "Through the Wormhole". Mida harivam, seda parem. Näosaate puhul köidab ametialane huvi.
Lemmik lavastus: Jälle väga lihtne: Kompanii NII "PURE MIND"! Käisin mitu korda vaatamas, kustumatu elamus. Istuge esiritta! Piip ja Tuut Teatri "Lummus" puudutas sügavalt. VAT Teatri "Kolumats" on ka meelde jäänud
Lemmik bänd/laulja: Läbi aegade on püsinud Madonna ja Eminem. Madonna puhul just varasem looming, eks andestan talle uue ajastu popiga kaasa mineku, aga ise uuemaid lugusid ei kuula. Eminem sai selle üleminekuga paremini hakkama. Uus lemmik on Jain! Muidu olen rokilemb: Serj Tankian, System of a Down, Nickelback, Red Hot Chilli Peppers und so weiter.
Lemmik õppeaine koolis: nüüd ja igavesti — eesti keel. Saan naudingu keelenüanssidest, sõnamängudest, lugemisest, kirjutamisest ...
Lemmik sotsiaalmeedia äpp: ÕIS (nali). Facebook.

Parim ajaveetmise viis: Sõbraaad! Laval või lauamängude taga või elufilosoofiliste vestluste kütkeis, aga põhikomponent on sõbrad.
Suvi või talv? Kes tegi need küsimused? Mis küsimus see on? Ma teen ümber, tohib? Voh nii: Suvi. Punkt.
Hommik või õhtu? Öö!

Milline oleks elu ilma tantsuta: Tasakaalust väljas. Laulmine = tore. Muusika = tore. Sport = tore. Näitlemine = tore. Aga kõike seda ühendav lüli on tants, mis on nii vabastav!
Milline on elu tantsuga: Natuke higine, aga kohe eriti tore ju! Ilus ja kirglik.

Kelleks tahtsid väiksena saada: Näitlejaks, juhuu! Julge unistada ja muu motivational talk. Ja kirjanikuks. Esimesed luuletused ja lühijutud sündisid 4-selt. Need on praegugi veel täitsa loetavad. Hilisematega peab veel veidi töötama.
Mis sind inspireerib: Avatud meele ja avara silmaringiga inimesed. Tugevad inimesed. Inimesed, kes jõuavad palju, kes julgevad riskida, kes teavad, mida tahavad.
Mis sind hirmutab: Et aeg läheb niii ruttu! Ja ta ei oota. Ja ta ei halasta. Ja ta ei mäleta. Ta läheb.
Kõige ilusam asi maailmas: Maailm ise. Teisisõnu loodus. Tuli. Tähed. Veevulin ja vihmapladin, äike, meri. Me oleme ju ka tähetolm. Muidugi sõprus ja armastus. Luule.

Nimeta kolm omadussõna, mis iseloomustavad Koolitantsu: Pöörane, inspireeriv, armastusega tehtav. Jah, ma ütlen, et sel väga hetkel on see omadussõna.


TANTSIMISENI KOOLITANTSUL! 
#EV100kingitus #koolitants
 

Kommentaarid

Populaarsed postitused