Koolitants 2016 alustab!




Head koolitantsijad, juhendajad ja Festivali Koolitants sõbrad!

Käes on hetk, mida oleme pikisilmi oodanud -

On suur au ja rõõm kuulutada avatuks Koolitants 2016 festivaliaasta!


Tänavu tuleb Festival Koolitants suuremalt kui kunagi varem ja kestab peaaegu terve aasta. Seda ikka selleks, et teil, noored tantsijad, oleks võimalik end veelgi rohkem proovisaalis ja tantsulaval proovile panna ning vingeid tantsuelamusi saada!

Festival Koolitants koosneb tänavu nii omaloominguliste tantsude võistlusest kui töötubadest, läbi mille moodustatakse uus Koolitantsu Kompanii, kes toob lavale uue Koolitantsu lavastuse! 

Jaanuaris ja veebruaris olete kõik oodatud osalema omaloominguliste tantsudega maakondlikele tantsupäevadele. Tantsupäevadel esitatakse festivalilavadel üle Eesti omaloomingulisi tantse kokku seitsmes erinevas žanris. Edasipääsenuid tantse ja nende säravaid esitajaid saab näha aprilli esimesel nädalavahetusel Jõhvi Kontserdimajas, kus toimub kaks suurt finaalkontserti.

Märtsis toimuvad Tallinnas, Haapsalus, Tartus ja Põlvas töötoad, kus 12.-22.aastased tantsijad saavad end päeva jooksul erinevate koreograafide läbiviidud töötubades proovile panna. Töötubadest väljavalitud tantsijad võtavad omavahel mõõtu “Tantsuhulluse” telesaate teisel hooajal ning suvel ja sügisel moodustavad uue Koolitantsu Kompanii, kelle poolt loodavat lavastust saab näha erinevatel lavadel üle Eesti. Eelmisel koolitantsuaastal alguse saanud Koolitantsu Kompanii esimese lennu tantsijad on laiali lennanud ning teine lend saab kokku juba kevadel.


Seega hoiab Festival Koolitants tänavu meid kõiki rakkes jaanuarist oktoobrini. 
Ees on ootamas uskumatult tantsurohke festivaliaasta! 
Kohtumisteni koolitantsulavadel üle Eesti!

Tantsime koos!


Kommentaarid

Populaarsed postitused