Viljandi tantsupäev

Pühapäeval, 05.aprillil vallutavad koolitantsijad Viljandi! Kultuurimekasse tullakse ikka selleks, et üheskoos tantsida ja tantsust rõõmu tunda. Nii mõnelgi on loomulikult hinges ka väike võistluspisik. ;) Kuidas aga Viljandi maakondlik tantsupäev hakkab välja nägema?

Viljandi tantsupäeval osalevad tanstijad, kes on valinud show-ja tänavatantsud. Juhendavad Argo Liik ja Liisa Laine.



Päevakava:

09:00 - 09:50 tantsijad ja juhendajad hakkavad saabuma TÜ Viljandi Kultuuriakadeemiasse
10:00 - 11:00 Kultuuriakadeemia mustas saalis tantsupäeva avamine ja soojendus, milles osalevad kõik tantsijad
10:05 - 11:00 "Ava Silmad" koolitus
11:15 - 13:15 Töötoad tantsijatele
13:15 - 14:15 Lõunapaus
14:15 - 16:15 Töötoad tantsijatele
17:00 - 18:00 Ettenäitamine Viljandi Kultuuriakadeemia mustas saalis, osalejate tänamine ja edasipääsenute väljakuulutamine



Viljandis toimuvad tantsupäeva töötoad TÜ Viljandi Kultuuriakadeemias! Kes kus täpselt tantsib, saad teada kohapeal akrediteerimislauast!

NB! Kutsu kindlasti oma pere - sõbrad - tuttavad ja naabrid kell 17:00 algavale ettenäitamisele! Siis saavad nemadki näha, millega Sina terve päeva tegelenud oled ja oma osa tantsurõõmust! Viljandi tantsupäeval on ettenäitamisele sissepääs tasuta!

Meeles tuleb pidada, et ettenäitamise puhul ei ole tegemist harjumuspärase kontsertettekandega. Ettenäitamine on töötoa formaadis, kus päeva jooksul oma töötubades osalenud noored näitavad ette, mida nad päeva jooksul õppisid ja tegid.


Esimene asi, mida teha Viljandis 05.04 hommikul:


Kui Sa pühapäeva hommikul Koolitantsu tantsupäevale tuled, siis esimese asjana tule kindlasti TÜ Viljandi Kultuuriakadeemiasse. Seal ootab Sind alates kella 09:00st akrediteerimislaud, kust saad kätte oma osavõtumaterjali (käepaela, numbri jms). Tuleku puhul mõtle enne läbi, kaua sul riietumiseks võib aega kuluda - ehk ei olegi vaja täitsa kell 09:00 platsis olla. ;)
Akrediteerimislaud on avatud kuni tantsupäeva lõpuni ning sealt saad kogu päeva vältel infot, mis-kus-kuidas-ja-miks?

Akrediteerimislaua juures on ka müügipunkt, kust saab soetada vahvaid Koolitantsu meeneid (T-särk, dressipüksid, helkur, kleeps) ja otseloomulikult selfie-sein, et see kordumatu kogemus oma uute ja vanade sõpradega jäädvustada nagu kord ja kohus.


 Kus mis asub?
TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia. Posti 1, Viljandi





TANTSIME KOOS VILJANDIS!

Kommentaarid

Populaarsed postitused