Pärnu tantsupäev


Sel laupäeval, 04.aprillil kogunevad koolitantsijad Pärnus. Miks? No ikka selleks, et tantsida, teiste tantsijatega kohtuda, tantsida, uusi tantse õppida, tantsida, natuke ka võistelda ja siis veel tantsida! Tantsurõõm on ju seekõige suurem rõõm! ;)
Kuidas aga Pärnu maakondlik tantsupäev hakkab välja nägema?

Pärnu maakondlikul tantsupäeval osalevad tantsijad, kes on valinud:
* show- ja tänavatantsud - juhendab Argo Liik
* vabatantsu - juhendab Laura Kvelstein


Päevakava:

09:00 - 09:50 tantsijad ja juhendajad hakkavad saabuma Pärnu Sütevaka Humanitaargümnaasiumisse
10:00 - 11:00 Sütevaka Humanitaargümnaasiumi suures saalis tantsupäeva avamine ja soojendus, milles osalevad kõik tantsijad
10:05 - 11:00 "Ava Silmad" koolitus
11:15 - 13:15 Töötoad tantsijatele
13:15 - 14:15 Lõunapaus
14:15 - 16:15 Töötoad tantsijatele
16:45 - 17:30 Ettenäitamise proov Sütevaka Humanitaargümnaasiumi suures saalis 
17:30 - 18:30 Ettenäitamine Sütevaka Humanitaargümnaasiumi suures saalis, osalejate tänamine ja edasipääsenute väljakuulutamine


Pärnus toimuvad tantsupäeva töötoad Pärnu Sütevaka Humanitaargümnaasiumis ja MyFitness Pärnus! Kes kus täpselt tantsib, saad teada kohapeal akrediteerimislauast!

NB! Kutsu kindlasti oma pere - sõbrad - tuttavad ja naabrid kell 17:30 algavale ettenäitamisele! Siis saavad nemadki näha, millega Sina terve päeva tegelenud oled ja oma osa tantsurõõmust! Pärnu tantsuäeval on ettenäitamisele sissepääs tasuta!

Meeles tuleb pidada, et ettenäitamise puhul ei ole tegemist harjumuspärase kontsertettekandega. Ettenäitamine on töötoa formaadis, kus päeva jooksul oma töötubades osalenud noored näitavad ette, mida nad päeva jooksul õppisid ja tegid.



Esimene asi, mida teha Pärnus 04.04 hommikul:

 
Kui Sa laupäeva hommikul Koolitantsu tantsupäevale tuled, siis esimese asjana tule kindlasti Pärnu Sütevaka Humanitaargümnaasiumisse. Seal ootab Sind alates kella 09:00st akrediteerimislaud, kust saad kätte oma osavõtumaterjali (käepaela, numbri jms).
Akrediteerimislaud on avatud kuni tantsupäeva lõpuni ning sealt saad kogu päeva vältel infot, mis-kus-kuidas-ja-miks?

Akrediteerimislaua juures on ka müügipunkt, kust saab soetada vahvaid Koolitantsu meeneid (T-särk, dressipüksid, helkur, kleeps) ja otseloomulikult selfie-sein, et see kordumatu kogemus oma uute ja vanade sõpradega jäädvustada nagu kord ja kohus.


Kus mis asub?


Pärnu Sütevaka Humanitaargümnaasium. Lõuna 20, Pärnu
MyFitness Pärnu. Aida 5, Pärnu (3.korrus)



 

TANTSIME KOOS PÄRNUS!

Kommentaarid

Populaarsed postitused